Theme License is not active! Please Activate it now to get started or if you don't have one - Buy it now.
RECENZII - Formatia Versus

RECENZII

Recomand din toată inima ! O formație excepțională!! Am rămas surprinsă în cel mai plăcut mod posibil în urma unui eveniment !!! Muzică de calitate, show excepțional! Felicitări și tot respectul !!!!!.
Elena Georgiana Măriuță
5/5
De trei zile încerc sa îmi găsesc cuvintele de mulțumire . Oameni buni , va recomand cu toată caldura sufletului ! Sunteți minunați, am avut încredere in voi din prima clipa. V-am simțit aproape de sufletul nostru, foarte implicați, atmosfera a fost de vis ! Va mulțumim !!! Diana și Laurentiu
Diana Pirosca
5/5
Cei din Formatia Versus au fost pentru noi ca acei prieteni pe care nu stiam ca ii avem, dar pe care i-am descoperit in cel mai frumos mod posibil: la nunta noastra. De la Alina si Vali cu care am inceput povestea si am interactionat foarte frumos si la cununie, Cezar si Alessa care au reusit sa creeze o atmosfera incredibila pe tot parcursul serii, la instrumentisti si echipa tehnica. Cu o parte din ei am reusit sa interactionez mai mult pe parcursul evenimentului, cu altii poate mai putin, insa un lucru comun mi-a atras atentia: au fost autentici. Fiecare pune foarte mult suflet in ceea ce face, iar asta se vede cel mai usor. Ati reusit impreuna sa dati un ton foarte natural si cursiv intregului eveniment, iar pentru asta va suntem recunoscatori. Imi doresc sa ne mai vedem si la alte nunti! Cu respect, Catalin si Adriana Manole
Catalin Manole
5/5
Sunteti o echipa extraordinara,super profesionisti! Va multumim!
Peri Silvia
5/5
Va mulțumim ca ati creat un eveniment unic. Totul a fost la superlativ, începând de la cvartet și pana la piesele cantate la ora 5 dimineața..
Ana Maria M
5/5
Noaptea nunti a fost cea mai importanta petrecere organizata de noi de pana acum iar dupa luni de cautari si vizionari de formatii din toata tara am avut deosebita placere sa ii cunosc pe cei din #FormatiaVersus. Sunt oameni minunati din toate punctele de vedere,au dat dovada de mult profesionalism ,iar aici experienta isi spune cuvantul. Costumele interpretilor si al cantaretilor au fost minunate . Au creat pe ringul de dans un adevarat show . Si cand spun ca au fost minunati vorbesc si in numele invitatilor care s-au distrat de minune,ringul de dans a fost toata noaptea plin de bunavoie si bucurie. Au creat o atmosfera de vis ,invitatii s au simtit minunat si asta a contat foarte mult pentru noi. Va multumesc pentru tot, a ti fost minunati !
Larisa Raducanu
5/5
Multumim din suflet pentru o noapte ca in povesti!! A fost atat de frumos, incat invitatii nu au vrut sa paraseasca ringul nici macar o secunda!! Jos palaria pentru intreaga echipa si pentru vocile extraordinare! Valentin Istrate, multumim ca ai avut grija de toate detaliile si va dorim cat mai multe evenimente frumoase! Va pupa Cenusareasa si printul!!
Andreea Dumbrava
5/5